Custo Barcelona vesteix les ampolles Miniblack by Freixenet

Custo Dalmau ha dissenyat en exclusiva una edició especial de les ampolles de Miniblack by Freixenet que es podran degustar juntament amb els perfums Pure Custo

“Per dissenyar les mini-ampolles, m’he inspirat en el Kaleidoscopio, que dóna als estampats un aspecte tridimensional. És la mateixa tècnica que he desenvolupat per a la meva nova col lecció que acabo de presentar a Nova York “- afirma Custo Dalmau.

Aquesta és la proposta més divertida, innovadora i exclusiva per degustar cava i s’ha convertit en icona de referència per als creadors de tendències. Amb una imatge informal i trencadora i el disseny avantguardista de l’ampolla, Miniblack és molt més que una beguda, és una manera de prendre cava amb estil que s’ha fet imprescindible en els locals i ambients més cool.

Miniblack by Freixenet és un cava lleuger i fresc, en el qual ressalten notes de fruita que caracteritzen tant el seu sabor com les seves aromes fines i intenses. El cava està preparat per degustar directament de l’ampolla.

Aquest disseny original i colorista, estarà disponible per la compra de les fragàncies Pure Custo a les principals perfumeries a finals de setembre.


HI HA UN PERFUM Pure Custo Barcelona PER DONA I UN PER HOME FOTO: FREIXENET

Nou comentari