David Carabén, cantant de Mishima, va omplir ahir divendres la sala del Centre Cultural del Born per donar el primer dels seus concerts íntims del seu repertori variat de Mishima i temes versionats d’altres autors com Sir Gainsbourg, Michel Legrand i Alan i Marilyn Bergman, Randy Newman i recitant algun poema de Vinyoli.

El nou “Vine” de la DO Terra Alta va ser el vi escollit per acompanyar aquest concert, dins el marc del “Born de Cançons”, una proposta artística que marida el pop d’autor català amb el panorama vitivinícola català. Diversitat vinícola i diversitat musical, on la vinya entra a les cançons o els cantants tenen una vinculació molt estreta amb alguna DO o el territori i ofereixen uns concerts al públic barceloní amb un maridatge de vins. El cas de Carabén, aquest és el seu segon vi que treu amb el segell d’Estones. Carabén l’indicava ideal per a l’estiu, “que amb aquestes calors, no es pot arribar a les 8 de la tarda sense prendre’s un parell de copes de vi blanc”.

Aquest vi s’elabora conjuntament amb l’enòleg Salvi Moliner i el sommelier Sergi Montalà del celler Mas Sersal, i segons la banda, li dediquen una cançó que ens expressa el perquè de repetir copa d’aquest vi amb el reenamorament:

“Vine, recolza’t al meu pit

I escolta’t, diga’m el que sents

Perquè si fa boom boom

En comptes de tic-tac

És que estic perdut

M’he tornat a enamorar de tu”

És un vi blanc elaborat de 70% de garnatxa blanca i 30% de macabeu amb un pas per fusta no superior als 4 mesos, per afinar-lo i donar-li més equilibri. Segons la informació del celler, “En boca, és suau i molt fresc, així que marida perfectament amb els àpats lleugers d’aquesta temporada d’estiu”.

Més informació dels concerts “Born de cançons” en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa