Enoturismepenedès, en coordinació amb la Diputació de Barcelona, ha presentat les propostes de les empreses que formen part del club desenvolupades exclusivament per al turisme de creuers. Lluny de minvar, augmenta any rera any, amb una previsió que durant aquest 2011 arribi a la xifra de 2,5 milions. A més, es tracta de persones amb un nivell socioeconòmic mig-alt i alt, que precisen de propostes específiques per complimentar els seus viatges.

Les iniciatives d’Enoturismepenedès han estat desenvolupades tenint en compte les diferents necessitats d’aquest tipus de visitant: pels que incien o acaben el seu creuer a Barcelona, i que completen les seves vacances, reservant-se uns dies abans o després, i pels que fan una escala al Port de Barcelona, que precisen d’idees de més curta durada.

Segons Nuria Sala, directora del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, l’accés a aquest segment de públic, al què accedeixen a través dels principals operadors de creuers del mercat internacional i al què poden arribar per primera vegada gràcies a l’acord amb la Diputació de Barcelona, pot representar un salt tant qualitatiu com quantitatiu per l’enoturisme al Penedès.


Visita a Torre-Ramona FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa