Vinum Conca és una entitat, amb seu al Monestir de Poblet, que treballa per donar a conèixer els vins i caves de la comarca als centenars de milers de visitants d’aquest edifici històric i ara ha apostat per trencar les barreres físiques i poder oferir els seus serveis arreu del món.

D’aquesta manera es posa a l’abast de tothom qui vulgui accedir als millors vins i caves de la Conca de Barbera una botiga virtual amb la possibilitat de crear cistelles de compra amb productes de diferents cellers. Així, Vinum Conca vol fer un front comú entre els productors de la Conca per promocionar els seus productes i donar encara més força a la marca Conca de Barberà.

A la Conca de Barberà s’hi elaboren vins i caves d’alta qualitat que han rebut reconeixements arreu del món. Facilitar que arribin al gran públic i a tot arreu, i alhora permetre pacs de diferents productes, seran les grans novetats de la botiga virtual de Vinum Conca, a la que s’accedeix a través del domini www.vinumconca.cat

Vinum Conca és una iniciativa del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Concactiva, el Consell Regulador de la DO Conca de Barberà i l’Associació d’Elaboradors de Vins i Caves.

La botiga física i el centre de distribució estan ubicats a l’entrada del monestir de Poblet, un dels atractius turístics més importants de la Conca de Barberà, i té com a objectiu donar a conèixer els vins i caves de la comarca als centenars de milers de visitants que any rere any es desplacen a aquest monestir cistercenc.

D’aquesta manera es vol promocionar els vins i caves de la Conca de Barberà, destacant-ne els de major qualitat i reconeixement nacional i internacional. Més enllà de l’espai físic, però, Vinum Conca ha apostat per la xarxa per ampliar encara més la difusió dels nostres productes i, per primer cop, aglutinar els cellers de la comarca en un únic punt de venta virtual.


JORDI PUJOL I CARLES ANDREU, PRESIDENT DE LA DO CONCA DE BARBERÀ A LA INAUGURACIÓ DE VINUM CONCA FOTO:DO CONCA DE BARBERÀ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa