VadeVi
Debat obert sobre la DO Pla de Bages a l’Ateneu Barcelonès

Pla de Bages és al món de costat de la varietat Picapoll i, des de la seva irrupció en el mapa de les denominacions d’origen de Catalunya, els seus representants han parlat de la importància de recuperar les varietats autòctones. Provablement, aquesta connexió amb el passat és imprescindible per un territori que havia anat perdent el vincle amb el vi i que d’un temps ençà s’afanya a posicionar-se en el panorama general.

La qüestió de les varietats autòctones ha estat fins ara en aquestes tertúlies un tema recurrent. Algunes sessions ha pres força i se n’ha fet un debat important. Indubtablement, aquesta marca, la de la varietat, és un dels elements que ajuden a identificar un territori i a donar mostra de la tipicitat.

Així doncs, i amb el format habitual, dimecres 9 de setembre, als baixos de l’edifici de l’Ateneu a les vuit del vespre es va parlar del Pla de Bages i el seu projecte en el mercat del vi amb la col·laboració dels representants del Consell Regulador i amb tres cellers: Abadal, Oller del Mas i Celler del Molí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa