Dintre els actes de promoció del projecte “Deconstruint el vi català”, el dimarts 27 de setembre al restaurant barceloní H Original del carrer Ferlandina, 29 (davant del MACBA), es durà a terme un concert dels músics Pau Martí i Mon Roy, autors de la banda sonora del documental “Deconstruint el vi català”, acompanyat d’un tast de vins del celler Alta Alella.

Al concert es tocarà en primícia “Va de vi”, una cançó sobre els vins de Catalunya. Per acabar d’arrodonir, durant el concert-tast tambè es projectarà un vídeo amb imatges de la verema a Alta Alella.

Per assistir al concert-tast cal reservar previament al web de DO Original. El preu és de 8 euros (socis DO Original 7 €).

La peça central del projecte “Deconstruint el vi català” és un documental televisiu però es crearan altres continguts que ampliaran els discurs i les imatges del documental, aquesta és la filosofia dels projectes transmèdia. Els continguts que es pensa generar seran:

– Documental de 55 minuts (per TV, festivals i fires)
– Sèrie d’entrevistes extenses en vídeo (per web)
– Sèrie d’entrevistes en format text (per publicació tradicional)
– Continguts audiovisuals d’accés lliure (en aquesta web)

El projecte està enfocat a un públic general amb un mínim d’interès pel món del vi sense necessitat, però, de tenir coneixements previs del tema. L’objectiu és donar a conèixer la cultura del vi del nostre país tant a Catalunya com a fora (es crearan les versions amb subtítols en castellà i anglès).


IMATGE DE LA PRESENTACIÓ DE ‘DECONSTRUINT EL VI CATALÀ’ AL RESTAURANT H ORIGINAL FOTO: DECONSTRUINT EL VI CATALÀ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa