Del 6 al 21 d’octubre Sant Sadurní viurà la 31a Setmana del Cava

El certamen està organitzat per la Confraria del Cava

Presentació de la Setmana del Cava Foto: DAAM

La 31a edició de la Setmana del Cava se celebrarà enguany del 6 al 21 d’octubre. Organitzada per la Confraria del Cava Sant Sadurní, la nova edició va ser presentada dimarts al vespre pel conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí.

En l’acte de presentació, el conseller va destacar la tasca realitzada en tots aquests anys per la Confraria en la difusió de les virtuts del cava i en la millora de la seva imatge. “Des de la seva constitució l’any 1979, la Confraria ha fet possible que amb les seves iniciatives i els seus quasi 1.000 Cavallers Confrares que la Denominació Cava tingués difusió en els àmbits internacionals. Us felicito per aquesta feina i us animo a seguir treballant en aquesta direcció”, va afirmar Pelegrí.
El conseller va afegir que “els resultats econòmics de 2011 demostren la potencialitat del sector vitivinícola català. És un sector fort que sap fer front a la crisi. Tenim un producte de gran qualitat i amb molt valor afegit” i que “l’exportació és una de les claus de futur i de creixement d’aquest sector”.
La Confraria del Cava Sant Sadurní és una associació sense afany de lucre dedicada a la divulgació i la promoció genèrica del cava. En aquesta nova edició de la Setmana del Cava ha elegit la popular nadadora badalonina Mireia Belmonte com a Reina del Cava 2012 , que serà proclamada en un acte que es farà el proper dia 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia.

Nou comentari