VadeVi
Del paisatge a la cuina, el bo i millor de La Noguera

L’associació de restaurants de la Noguera, Noguera Cuina, desenvolupa la campanya “Del paisatge a la cuina”, que enguany se centra en la promoció del producte de qualitat de la comarca de la Noguera, inclosos els vins que s’hi elaboren.

La campanya es desenvoluparà en onze restaurants, tots ells membres de Noguera Cuina, de diferents pobles de la comarca. Se celebra fins el 12 de desembre. Els clients dels restaurants poden degustar menús conformats, de manera principal, amb productes de la pròpia comarca i que gaudeixen d’un merescut prestigi. Així, veurem formar part d’aquests àpats el xai i el cabritet, el conill de qualitat, les verdures, els bolets i la tòfona, la mel, l’oli, el mató, les fruites i les herbes aromàtiques, els torrons i els vins, passats, això sí, per les mans i la imaginació dels diferents cuiners i cuineres.

A més, al final de la campanya, es farà un sorteig de diversos àpats gratuïts a diferents restaurants entre els clients que hagin provat algun d’aquests menús.

Els restaurants participants són Cal Farré i El Dien, de Vallfogona de Balaguer, Cal Pepito, Cal Xirricló i L’Espígol, de Balaguer, Casa Mercè, de Fontdepou, el restaurant del Monestir de les Avellanes, d’Os de Balaguer, La Solana, de Foradada, Lo Ponts, de Ponts, Rialb, de Gualter, i Roma, de Cubells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa