Descobreix els caves artesans a Sant Cugat

Pimecava oferirà un tast el 20 d'octubre a la 2a festa de Descobrir Catalunya

L’activitat es desenvoluparà al claustre del Monestir de Sant Cugat Foto: VADEVI.cat

L’Associació de petits i mitjans elaboradors de cava Pimecava participarà el 20 d’octubre en la segona edició del Dia Descobrir que la revista Descobrir Catalunya ha organitzat a Sant Cugat del Vallès. Els productors i elaboradors de cava faran un tast guiat gratuït de les 13 a les 14h on els assistents podran fer un recorregut per les diferents varietats utilitzades i podran distingir els resultats obtinguts després de cada procés d’elaboració.

Les diferències entre un cava rosat, un brut reserva o un brut nature gran reserva poden ser molt clares o molt difícils de detectar a ulls clucs. Ningú no coneix millor els matisos que els propis elaboradors. Per això, seran ells mateixos els encarregats de guiar els assistents en aquest tast. Per participar-hi cal inscriure-s’hi prèviament a l’Oficina de Turisme on, durant tot el dia, s’oferirà informació sobre la jornada.

La segona edició del Dia Descobrir se celebra a Sant Cugat del Vallès, des de les 10.00h. del matí fins a les 20.00h del vespre. Es tracta d’una festa oberta a tothom, amb una agenda plena d’activitats pensades per aprofundir en el coneixement tant de la ciutat com de l’entorn. Les llegendes de Sant Cugat i de Collserola i el patrimoni cultural i històric del municipi i de la serra de Collserola seran presents en aquesta festa pensada per satisfer la curiositat tant dels petits com dels més grans.

Nou comentari