VadeVi
Descobreix la finca Can Milà de la Roca d’Albet i Noya en 4X4
  • CA

El celler Albet i Noya, de Sant Pau d’Ordal, inclou des de fa pocs dies una nova experiència enoturística dins la seva oferta de propostes amb l’objectiu de permetre descobrir als visitants una de les finques més singulars de la casa, Can Milà de la Roca, d’on en resulten vins singulars amb un marcat caràcter i personalitat.

Can Milà de la Roca està situat a uns 5 minuts de distància de la finca principal del celler, Can Vendrell de la Codina, i es caracteritza per la limitada profunditat dels seus sòls, amb un relleu perfilat per terrasses i marges de pedra seca.

Varietats com el xarel·lo, el cabernet sauvigon, el merlot, ull de llebre…són algunes de les que podem trobar al llarg de les 26 hectàrees de vinya, predominant els ceps vells de xarel·lo d’entre 50 i 60 anys en el punt més alt de tota la finca, a la vinya El Fanio.

Aprofitant la riquesa d’aquest territori, s’ha volgut també treure’n profit des d’un punt de vista enoturístic i és així com neix aquesta experiència:

El punt de partida és a la finca Can Vendrell de la Codina, on dalt d’un 4×4 es farà el recorregut fins arribar al punt més alt de Can Milà, a la vinya El Fanio situada a uns 350m. d’alçada. Allà, s’explicaran les peculiaritats i diferències de tota la finca, així com la nostra manera de practicar i entendre la viticultura ecològica. A continuació, es gaudirà d’un esmorzar de pagès a base d’embotits, formatges i pa amb tomàquet, tot maridat amb el vi El Fanio, un vi blanc de xarel·lo que neix de la vinya que porta el mateix nom i on es concentren els ceps més vells d’aquesta varietat. Tot seguit, tornarem fins al punt de partida per visitar el celler i finalitzar amb un tast de 3 vins procedents també de la finca Can Milà.

El preu de l’experiència és de 38€ per persona per a grups entre 1 i 4 persones. L’experiència està disponible durant tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge, però és indispensable reserva prèvia enviant un correu a [email protected] o bé trucant al T. 93.899.48.12.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa