Aquest divendres 20 de setembre és el Dia Internacional de la Garnatxa i coincidint amb l’efemèride, GrenacheSimpòsium organitza per tercer any (el segon a Catalunya) diverses activitats per tot el món al voltant d’aquesta varietat mediterrània.
En aquest sentit, les persones que s’apropin a les vinoteques participants podran gaudir d’un tast de garnatxa a escollir entre la “Rita”, el “Bancal del Bosc”, el “Furvus” i el “Teixar”, alhora que rebran el full explicatiu de l’arrelament d’aquesta varietat al territori català i les seves singularitats.
A més a més, els xefs i sommeliers dels restaurants participants al Grenache Day convidaran als seus comensals a una copa de Garnatxa de Vinyes Domenech , maridada amb una a aperitiu.
Els Restaurants catalans que hi participen són:
- Dos Cielos (Barcelona)
- Cinc Sentits (Barcelona)
- Can Bosch (Cambrils)
- Hoffmann (Barcelona)
- Segons Mercat (Barcelona)
- Bodega Sepúlveda (Barcelona)
- Granja Elena (Barcelona)
- Nou Ramonet (Barcelona)
- Cañete (Barcelona)
- Montvell (Vallromanes)
- Es Blanc (Blanes)
- Balandra (Tarragona)
- Vadegust (Tarragona)
- El Llagut (Tarragona)
- Sentits (Tarragona)
- Mont Bar (Barcelona)
- Topik (Barcelona)
- Freixa Tradició (Barcelona)
- Àbac (Barcelona)
- Bodegueta Provença (Barcelona)
- Zarco (Barcelona)
- Nectari (Barcelona)
- Windsor (Barcelona)
I les botigues especialitzades:
- Vinacoteca (Barcelona)
- Celler Florida (Barcelona)
- Colmado Quilez (Barcelona)
- Vins i Olis (Falset)
- Aguiló Vinateria (Falset)
- L’Orangette (Reus)
- La Cuina del Guinardó (Barcelona)
- Celler l’Hereu (Barcelona)
- Celler Boqueria (Barcelona)
- Vinyes Domènech (Capçanes)
- Club del Cep (Arenys)
- Diví (Barcelona)
- Bodega Jordà (Tarragona)
- El Rebost (Valls)
- Bodega Jove (Tarragona)
- Maestrazgo (Barcelona)
- Cal Feru (Sant Sadurní d’Anoia)
- Celler Monserrat (Mataró)