Distribuïdors de vins catalans arreu del món

Presentada la plataforma web focus-wine.com per a trobar importadors i distribuïdors de vi

Focus-wine disposa d’una base de dades amb 1.500 empreses que importen o distribueixen vins catalans. Foto: Captura de la web

S’ha presentat el portal www.focus-wine.com, una plataforma web per a trobar importadors i distribuïdors de vi arreu del món. El projecte s’ha desenvolupat desde Barcelona, per l’empresa Focus Wine S.L, que compta entre el seu equip als periodistes Sergi Cortés (editor de la revista Cupatges) i Jordi Font (especialitzat en mitjans i estratègia digital). L’eina permet fer cerques filtrades per l’ubicació de les empreses, i les característiques dels vins que distribueixen; País i Regió d’orígen, marca…. També permet accedir a una extensa base de dades de periodistes especialitzats i prescriptors, així com a al calendari mundial de fires professionals del sector.

Per l’equip de Focus Wine, “el nostre web vol facilitar la feina dels cellers a l’hora d’exportar, estalviar-los temps en la prospecció de mercats potencials. Agrupem i segmentem dades, per a judar a la presa de decisions”. Exemplifiquen aquest tractament de la informació amb el cas català: “la nostra base de dades disposa de quasi 1.500 empreses que importen o distribueixen vins catalans: el nostre cercador permet filtrar inclús les D.O. o les marques”.

Nou comentari