DO Montsant estreny llaços amb l’ajuntament de Tarragona

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb el president de la DO Montsant, Jaume Doménech Foto: VADEVI.cat

El president de la DO Montsant, Jaume Doménech, es va entrevistar dijous amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una trobada institucional que va tenir lloc a l’ajuntament de la ciutat.

Domènech va reiterar la felicitació a Tarragona per haver estat designada seu dels Jocs del Mediterrani 2017, fet que va qualificar d’“una gran notícia per a la ciutat però també per a la resta de municipis i comarques de la província”. Així mateix, Josep Fèlix Ballesteros va correspondre felicitant la DO Montsant per la commemoració del seu 10è aniversari.

A banda d’aquestes qüestions, en la trobada també s’ha parlat de la realització de possibles accions de promoció de la DO a la capital tarragonina, “col·laboracions que podrien ser beneficioses per a ambdues institucions”, ha afirmat Domènech.

La trobada entre Jaume Domènech i Josep Fèlix Ballesteros s’ha tancat amb l’obsequi, per part del president de la DO, de la copa Riedel Montsant, una copa que la casa austríaca comercialitza a tot el món i que simbolitza la voluntat de projecció internacional de la DO Montsant.

Nou comentari