DO Montsant, Terra Alta i Cava, tastos de diumenge a la Barceloneta

Galeria de fotos (Jordi Palmer)

Centenars de persones han guadit del tast de vins catalans al mercat Terra endins Foto: Jordi Palmer

Un diumenge assolellat, el millor reclam per a una bona passejada per un dels barris més populars de Barcelona, la Barceloneta, que cada setmana celebra, al passeig Joan de Borbó, el mercat Terra Endins dedicat a la promoció i venda de productes artesanals i que ara, quinzenalment, ofereix tastos de diversos vins catalans.

La iniciativa dels tastos va començar al març i amb un objectiu de periodicitat mensual, però el seu bon funcionament ha dut a començar a programar aquests tastos un diumenge de cada dos.

Una invitació a descobrir els vins catalans

Segons assenyala Jaume Martínez, director de Management i Disseny SL, empresa organitzadora del mercat -i d’altres esdeveniments, com la presentació dels vins Terra Alta al Pla de Palau (barri de la Ribera)-, el mercat “és una proposta popular de passeig” que es combina a la perfecció amb la possibilitat de tastar vins: “El mateix passeig dóna un aire d’invitació a descobrir els vins catalans”. Vins que, aquest diumenge han estat de les Denominacions d’Origen Montsant, Terra alta i Cava.

A partir d’una selecció de vins a proposta de Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, autors de la ‘Guia de vins de Catalunya’, centenars de persones han gaudit aquest diumenge dels vins com el Blanc i el Negre Criança que el Celler Masroig comercialitza en el pràctic bag-in-box, i el Solà Fred Rosat, tots tres de la DO Montsant, sumat al cava Dofí del Mar Brut Nature i els vins de la DO Terra Alta Gandensola Blanc, Negre i Rosat i l’Antic Castell Blanc.

El tast de vins catalans, punt fort del mercat Terra Endins Foto: Jordi Palmer

Nou comentari