Doble inauguració a la Vinya dels Artistes

Avui es donen a conèixer les obres "Primeres Notes (del Cant de l'Hortolà)" d'Esteve Casanoves i Josepe Gil, i "Entre El Cel i la Terra" de Gregorio Iglesias

Avui, 22 de juny a les 12 del migdia, el Celler Mas Blanch i Jové celebra dues inauguracions. La primera, la de la instal·lació “Primeres Notes (del Cant de l’Hortolà)” d’Esteve Casanoves i Josepe Gil, i la segona, la de l’obra “Entre El Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias. A més, hi haurà una petita representació maridada amb vins Saó.

“Primeres Notes (del Cant de l’Hortolà)”, dels artistes Esteve Casanoves i Josepe Gil, és un paisatge poètic de llum, ombres i escultures suspeses. Una instal·lació permanent creada en exclusiva per a aquest espai del celler i on el fluir de la naturalesa, el cicle de l’art i el fenomen de l’elaboració del vi es conjuminen.

L’obra de Gregorio Iglesias “Entre el Cel i la Terra”, de 60 metres i pintada durant més de dos mesos a l’aire lliure amb tintes xineses i branques, folrarà les quatre parets de la sala de bótes del celler Mas Blanch i Jové creant una experiència única pel visitant que sentirà com si estigués a dins del quadre.

L’esdeveniment és lliure i gratuït però les places són limitades pel que cal reserva. Més informació a info@masblanchijove.com

Nou comentari