VadeVi
Domènec Vila, nou director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) felicita Domènec Vila i Navarra pel seu nomenament com a nou director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a petició del conseller Pelegrí.

Domènec Vila, enginyer agrònom, ha estat fins avui cap d’Unitat de Serveis de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), càrrec que ocupava des del 2008. Del 2001 i fins aquell any, va estar treballant com a cap de l’àrea de Gestió d’Ajuts i Projectes de l’equip de Barcelona i Lleida, duent a terme projectes d’intercooperació, R+D+I, així com ajuts al sector cooperatiu català. A més a mes, els últims 4 anys ha representat al Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya com a delegat a Lleida.

La seva trajectòria professional ha estat sempre vinculada amb l’entorn de les cooperatives agràries, primer en l’àmbit de Lleida i després a tota Catalunya. Nascut a Tremp (Lleida), Domènec, de 39 anys, agafa aquest repte il·lusionat i promet continuar treballant pel sector, assumint noves responsabilitats des d’aquesta vessant.


Domènec Vila FOTO: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa