Domingo Valiente, Confrare d’Honor del Monestrell

El Secretari General de FIVIN ha esta homenatjat per la seva trajectòria a valorar els possibles efectes protectors del consum moderat de vi en la salut humana

L’acte solemne del XIV Gran Capítol de la Confraria del Vi de la Monestrell es va desenvolupar al Teatre Principal de Monòvar. Foto: VADEVI.cat

Durant la celebració del XIV Gran Capítol de la Confraria del Vi de la Monastrell, celebrada a Monòvar, es va desenvolupar el protocol de distinció dels Joves Amics de la Confraria i la investidura dels Confrares de Número, finalitzant amb la cerimònia corresponent als Confrares de Mèrit i d’Honor.

El nomenament de Confrare d’Honor, aquest any ha correspost a Domingo Valiente, Secretari General de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN), per la seva llarga trajectòria a valorar els possibles efectes protectors del consum moderat de vi en el nostre organisme i sobre la salut humana.

Fa ja uns anys que Domingo Valiente es va involucrar per complet en la defensa del sector del vi, dedicant la seva motivació i entusiasme a promocionar el vi des de la moderació, difonent els valors d’una cultura i tradició mediterrània propis del nostre entorn.

L’acte solemne del Gran Capítol es va desenvolupar en el Teatre Principal amb la presència del Director General de Política Agrícola Comú de la Regió de Múrcia, Joaquín Maestre, el Vicesíndic de GP Corts Valencianes Rafael Maluenda, l’Alcalde de Monòvar Salvador Poveda, els presidents dels Consells Reguladors d’Alacant, Jumella, Iecla i Bullas, i una àmplia audiència formada per Confrares i amics.

El Gran Capítol es va tancar amb un entusiasta brindis, amb vi de Monestrell, de Domingo Valiente, que en les seves paraules va destacar el benefici del consum del vi amb moderació i de les qualitats de la Dieta Mediterrània.

Nou comentari