VadeVi
Dues empreses del sector del vi es promocionen a Rússia amb el suport del DAAM

Promotora d’Exportacions Catalanes, SA (PRODECA) ofereix a la indústria alimentària de Catalunya serveis de suport al comerç exterior i al procés d’internacionalització de promoció de la qualitat alimentària. Ara, organitza la participació de 10 empreses catalanes d’alimentació i begudes a la fira PRODEXPO, que se celebra a Moscou durant els dies 7 a 11 de febrer. Dues són del sector vitivinícola, Edetària, de la Terra Alta, i Euroaliment, SA (Grup Pons), de Rosselló (Segrià).

L’objectiu d’aquesta actuació és contribuir a la millora del posicionament de les empreses en el mercat rus, i facilitar un marc per a l’establiment de nous contactes comercials.

PRODEXPO és un saló dedicat al sector de l’alimentació i begudes, de periodicitat anual. Convoca professionals majoristes i minoristes de productes alimentaris per a consum final i per a la indústria alimentària. Els visitants, que en l’última edició van arribar als 56.223, provenen de diverses zones de Rússia, principalment de l’àrea de Moscou, d’Ucraïna, Bielorússia, el Caucas, els Països Bàltics i de l’Europa de l’Est. En l’última edició, va rebre 56.223 visitants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa