VadeVi
Economistes de diverses nacionalitats s’interessen per la DO Montsant

Economistes de vint nacionalitats diferents que, els darrers dies han participat a Barcelona en en un congrès internacional sobre modelació i simulació d’enginyeria i negocis (AMSE 2010), han visitat diversos cellers de la DO Montsant i s’han interessat pel projecte de Parc Tecnològic del Vi (Vitec), amb seu a Falset. Aquesta visita respon a la voluntat d’apropar aquests científics a la realitat catalana. La organització del congrés ha escollit els vins i cellers de la DO Montsant per la investigació i recerca científica que s’hi fa, segons ha explicat el president de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financieres, Jaume Gil Aluja.

Aluja ha fet la visita acompanyat del grup d’economistes i guiats pel president de la DO Montsant. La comitiva ha visitat les instal·lacions del Celler de Capçanes i l’Agrícola Falset-Marçà, on han pogut conèixer les instal·lacions i el procés d’elaboració dels vins, i realitzar-ne un tast. També s’han interessar pel treball que es du a terme des del Parc Tecnològic del Vi, amb seu a Falset.

Segons el president de la DO Montsant, Jaume Domènech, “és tot un honor per a la nostra denominació rebre aquestes eminències científiques, cosa que evidencia l’interès creixent que desperta la nostra DO

The International Conference on Modelling and Simulation in Engineering, Economics and Management (MS’2010) s’ha celebrat a Barcelona organitzat per l’entitat AMSE (The Association for Modelling and Simulation in Enterprises) I la Universitat de Barcelona. Segons Jaume Gil Aluja, el congrés ha intentat reflexionar sobre la necessitat de buscar noves pautes I tècniques d’estudi que permetin analizar millor la realitat econòmica, tot superant els models teòcrics clàssics, sovint insuficients per entendre una realitat canviant.


El grup durant la visita al celler de Capçanes FOTO: DO MONTSANT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa