Ecovinalia.com és el primer web de l’estat que es dedica exclusivament a la venda de vins i caves de producció ecològica, com ens explica Vinum.cat. Entre d’altres productes, s’hi poden trobar amb un paper preferent els vins d’Alta Alella (blancs, negres i rosats) i els caves Privat i alguns Priorat negres i blancs com el Barranc dels Closos Blanc 2009.

Josep Maria Pujol-Busquets, propietari del celler Alta Alella, comenta a Vinum.cat que “nosaltres hem apostat per l’agricultura ecològica des del primer dia. El vi de producció ecològica té cada dia un mercat més ampli i estem contents que els nostres productes estiguin cada vegada més a l’abast d’un públic creixent que vol consumir vins ecològics”.

Els usuaris poden comprar des d’una ampolla a un lot en un luxós estoig a preus amb descomptes substancials respecte a la tarifa normal.

Ecovinàlia s’ha creat amb l’objectiu de satisfer les necessitats de consumidors que valoren el món del vi i la producció ecològica. Des de la web recorden que en “l’agricultura ecològica no s’empren ni herbicides, ni pesticides, ni adobs inorgànics, sinó que s’utilitzen tècniques com l’abonat en verd i el compost orgànic i requereix una gran dedicació per part dels viticultors durant tot el cicle de la vinya. L’elaboració d’aquest tipus de vins és més sostenible i té en compte el valor del medi ambient. Com a resultat s’obtenen vins i caves amb característiques organolèptiques d’alta qualitat”.


Web ecovinàlia. FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa