Un premi a la defensa d’un model d’’agricultura Ecològica. Ecovitres S.L. ha rebut aquests dies una bona notícia. En el marc de la XIVª “Feria de la Agricultura Ecológica” Biocórdoba 2010 i en el seu “Concurso Internacional Ecoracimos 2010 de vins elaborats amb raïm ecològic, el celler de Vilalba dels Arcs ha aaconseguit dos premis: un Ecoracimo d’’Or al vi de criança Gran Gotanya 2007, i un Ecoracimo de Plata al vi jove Aspirall 2009.

En la “XVIII Edición de la Cata Anual –Radio Turismo de Madrid a “Los mejores vinos de España,” Ecovitres també ha estat guardonat amb una Medalla de Oro per al Gran Gotanya.

Ecovitres és una empresa petita, jove i familiar de Vilalba dels Arcs, a la comarca de la Terra Alta, elaboradora exclusiva de vins 100 % ecològics amb diferents varietats de raïms, i que sobretot potencia les autòctones. Segueix els consells del calendari biodinàmic.

“Rebre els Ecoracimo per primera vegada és important per nosaltres, per la Denominació d’Origen Terra Alta, pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), pel món del vi, pel territori i pel camp de l’ecologia en general”.


Aspirall 2009 d’Ecovitres. Foto: Ecovitres.


Gran Gotanta 2007 d’Ecovitres. Foto: Ecovitres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa