El Celler Edetària de Gandesa engega aquest dilluns l'” style=”font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px; ” />Esperit Edetària, l’Esperit d’una Terra”, una programació setmanal de notícies al web amb seccions fixes, com el Celler-Vinya, sobre activitats del celler, Edetària a Taula, amb propostes de maridatge i Edetària Shops, sobre botigues d’arreu del món on es poden comprar els vins del celler.

L’objectiu de tot plegat és crear un entorn on tothom relacionat amb el celler, consumidors, distribuïdors, restauradors, celleristes i sommeliers, sigui partícep del dia a dia del celler i del viatge dels vins des dels ceps fins arribar a les botigues,restaurants i finalment al consum fina.

L’oferta informativa d’Edetària s’amplia amb presència a Facebook i a Twitter, amb informació de primera mà del vins i vinyes, vinificacions, fires i esdeveniments, ofertes i noves anyades, vinacoteques i restaurants on podran trobar les garnatxes del celler.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa