VadeVi
Edicions Cossetània presenta el nou ‘Diccionari del Vi i del Beure’, de Joan Maria Romaní

[fitxatecnica]Diccionari del vi i del beure
Autor: Joan Maria Romaní Olivé
Editorial: Cossetània Edicions
Nombre d’il·lustracions: 30
Nombre de pàgines: 352
Preu: 21,80 euros[/fitxatecnica]Edicions Cossetania aposta pel món del vi amb el nou Diccionari del vi i del Beure, de Joan Maria Romaní. L’objectiu de l’obra és posar a l’abast de tots els aficionats informació de caire divulgatiu sobre el vi. Pel to i el tractament de la informació continguda, no s’adreça únicament als experts i professionals del ram, sinó a totes les persones curioses que vulguin entendre les etiquetes, les contraetiquetes i les fitxes dels suplements dominicals, que vulguin trobar informació sobre les menes de raïm usades en vinificació, les zones on s’elaboren vins, les begudes espirituoses més habituals, o les cerveses al nostre abast.

El diccionari, amb 2500 entrades, abasta tot el cicle del vi, des de la vinya fins a la taula. A més de les definicions, inclou un apartat de refranys ordenats temàticament, vocabularis en castellà, francès i anglès, i adreces d’entitats relacionades amb el món del vi.

Joan Maria Romaní és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona i ha estat ajudant de miniaturista, professor de català i corrector editorial. El 1981
va entrar a treballar a la Secretaria de Política Lingüística, com a sociolingüista, i des del 2005 fa tècnic de publicacions i difusió al Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible.


El Diccionari del Vi i del Beure és de caràcter divulgatiu FOTO: EDICIONS COSSETÀNIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa