Eduard Solà, el sommelier de Vins i Licors Grau (Palafrugell), va ser nomenat ahir director honorífic del Giroví, el Concurs de Vins i Caves de Catalunya que aquest any 2011 ha arribat a la seva XVI edició.

Agustí Ensesa, fundador del Giroví, de l’Escola de Tastavins del Gironès i president de Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya, li va lliurar el títol a la seu de Vins i Licors Grau, en presència d’altres companys sommeliers de Girona.

Fa unes setmanes, Eduard Solà havia estat reconegut com el segon millor sommelier de l’Estat espanyol en el concurs Nas d’Or 2001, i des de la primera edició del Giroví havia actuat com a director de tast del concurs, fins que va passar el relleu al sommelier Eduard Carles, actual director de tast del concurs.

El XVIè Concurs de Vins i Caves de Catalunya es va celebrar el passat dissabte dia 9 d’abril a l’emblemàtic edifici del Casino de Girona, situat al barri vell de la ciutat, amb la participació de més de 200 vins de totes les denominacions catalanes.


Eduard Solà rep el títol de director honorífic del Giroví FOTO: LLUÍS TOLOSA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa