La semifinal catalana de la Nariz de Oro ha tingut com a guanyador Eduard Solà, de Vins i Licors Grau. El triomfador s’ha hagut d’enfrontar a 60 sommeliers de les quatre demarcacions. Aquesta semifinal catalana de la XX edició de la Nariz de Oro s’ha celebrat aquest dimarts a l’Hotel Diagonal de Barcelona. El mític concurs premia al sommelier capaç de distingir un vi en copa negra guiat només pel seu olfacte.

La prestigiosa competició que organitza la revista Vino+Gastronomía i que patrocinen Azpilicueta, El Corte Inglés, Vilas del Turbón i Arcoroc ha reunit a la millor pedrera de sommeliers del país. Els participants de ben segur que no ho han tingut fàcil per superar totes les proves, i a darrera hora, quan ja havien acabat i esperaven el veredicte, se’ls veia entre impacients i esgotats, nerviosos per saber què havia passat. Els 60 sommeliers han tastat més de 40 vins.

A la final estatal que se celebrarà a Madrid hi aniran:

– Eduard Solà, de Vins i Licors Grau.
– Carme García, de LArrossería de LAndreu.
– Tomás Cuadrado, del restaurant Calders.
– Javier Campo, de l’Hotel Villa Retiro.
– Montserrat Velasco, de La Cuina del Guinardó.
– Alberto Jaime León, del Gran Hotel La Florida.
– Sergio Gómez Serrrano, del restaurant Las Delicias de Francia.
– Joan Tomasa Garroset, de Vins, Licors i Caves Tomasa.
– Carlos Puñet Marca, de Trattoría Cosí.
– Jordi Carrascosa, de Torres Viure.
– Sonia Farrán, del restauarant Kan Bakus.
– Ferrán Vila, del Restaurante la Banyeta. Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa