El 7è Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava, el 10 de juny

Tots els cotxes que participaran a la trobada van ser fabricats abans del 1930

La trobada de vehicles (tots ells seran anteriors al 1930) començarà a dos quarts de 9 del matí. Foto: VADEVI.cat

La Confraria del Cava Sant Sadurní i el Clàssic Motor Club del Bages han organitzat la setena edició del Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava que se celebrarà el proper diumenge 10 de juny.

La trobada de vehicles (tots ells seran anteriors al 1930) començarà a dos quarts de 9 del matí a les Caves Mont-Marçal, de Castellví de la Marca, on es farà l’esmorzar del grup i des d’on es donarà inici a la ruta de poc més de 40 quilòmetres.

La sortida està prevista per les 10 del matí. Al llarg de tot el recorregut es visitaran diferents cellers penedesencs, entre els que hi ha Caves Bolet, Oriol Rosell, Joan Sardà, Covides, Emendis, Rovellats i Caves Lavernoya.

A la rambla Sant Francesc de Vilafranca es farà la primera aturada del matí, perquè els vianants votin quin és el vehicle que més els agrada. Des de la capital de l’Alt Penedès, els cotxes enfilaran ja cap a Sant Sadurní, per on es farà una ruta urbana abans de dirigir-se finalment a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona, on se servirà un dinar de germanor i es lliuraran els premis i records per als assistents.

El 7è Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava compta amb la col·laboració especial de Mont Marçal, de les empreses Caves Bolet, Oriol Rosell, Joan Sardà, Covides, Emendis, Rovellats i Lácrima Baccus, dels ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca del Penedès, Castellví de la Marca, Castellet i la Gornal i Sant Martí Sarroca, així com també amb la col·laboració de Protecció Civil Remer

Nou comentari