VadeVi
El bloc de 10 Sentits finalista als Premis Blocs de Catalunya 2011

El bloc dels 10 Sentits ha resultat finalista en els Premis Blocs de Catalunya 2011, que organitza Societat de Tecnologia i Coneixement (STIC.CAT).

Els 10 Sentits participa en la temàtica de cuina, gastronomia i enologia, en la categoria de blocs professionals i és l’únic finalista dedicat exclusivament al món del vi, d’entre un total de 464 blocs que han superat la verificació a la que han estat sotmesos per l’àrea tècnica de l’Associació STIC.CAT.

Com especifiquen les bases dels Premis, els blocs presentats han d’estar escrits total o parcialment en català, i han de complir les característiques bàsiques que s’esperen d’un bloc: actualització regular, la possibilitat d’interactuació amb els lectors i l’adeqüació a la temàtica especificada en el moment de la inscripció.

Enguany, com va decidir l’organització, s’ha incorporat la distinció entre bloc personal i bloc corporatiu. Aquestes dues distincions s’han dividit en 11 classificacions temàtiques, tal i com es pot repassar en el següent enllaç: http://www.stic.cat/premis-blocs.catalunya-2011/

Un cop finalitzat el període de votacions el 10 de setembre, el jurat dels premisblocs resoldrà d’entre els finalistes, els guanyadors d’aquesta edició. El lliurament dels premis als guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2011 serà el proper 1 d’octubre a La Seu d’Urgell.

L’associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement ) neix l’any 2008 amb la vocació de ser una entitat que generi interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

Els 10 Sentits és un grup d’enòlegs catalans, amics, amb afinitats i inquietuds comunes, que la primavera de 2009 es van reunir per parlar de la situació en la que es trobava el sector vitivinícola. A partir d’aquest contacte inicial, el grup es va constituir i va començar a treballar en projectes concrets d’elaboració de vins especials per les seves característiques, sigui varietats o pels mètodes emprats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa