VadeVi
El brandi de Torres, entre les deu marques més venudes del món

Torres debuta a la llista dels deu brandis més venuts del món, el “Best selling brands” que publica la revista britànica Drinks International">, segons una enquesta realitzada a 100 dels millors bars del món. Torres és l’única marca de l’estat espanyol que ha entrat enguany a aqiest rànking dedicat a la categoria de brandis, en el que 80% són conyacs de la zona de Charente, al sud de França.

Els brandis de Torres ocupen la desena posició de les marques més venudes segons l’opinió dels cambrers i responsables d’establiments punters a tot el món, mentre que a la llista de tendències, el “Top trending brands”, Torres aconsegueix situar-se al número vuit. Els primers llocs són per a les marques Hennessy, Rémy Martin i Pierre Ferrand, tot i que en diferent ordre segons el rànking.

Les dues llistes, publicades al número de gener de Drinks International">, formen part de l’informe sobre marques que elabora la prestigiosa revista, referència mundial del sector dels espirituosos, i que permet conèixer què es cou en els bars i cocteleries d’elit. Els resultats es basen en les respostes de 100 dels millors bars del món, a partir del llistat amb què la publicació confecciona el ranking ‘World’s 50 best bars’. Drinks International"> també és coneguda pel ranking de “La Marca de vins més admirada del món”, que el 2014 va recaure en Torres.

Aquest reconeixement coincideix amb el 150 aniversari de Joan Torres Casals, segona generació de la família Torres i impulsor de la destil·lació de vins per a l’elaboració de brandis, que va iniciar el 1928. El compromís per la qualitat i l’esforç de la seva generació i les que l’han succeït al llarg dels anys s’han vist recompensats amb els reconeixements i premis aconseguits pels seus brandis a nivell internacional. Destaquen, per exemple, les medalles d’or aconseguides per Torres 20 a l’International Wine & Spirit Competition"> (Regne Unit) de 2006 i a l’Internationaler Spirituosen Wettbewerb ">(Alemanya) de 2014.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa