VadeVi
El Cartaví s’obre a les cartes dels restaurants internacionals

Si fins ara, i després de tres anys, els enòlegs i sommeliers han buscat la millor oferta de vins catalans en les cartes de vins dels restaurants de Catalunya a partir del concurs Cartaví, aquesta vegada encara s’ha anat més enllà. I és que l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Catalana de Sumillers, amb el suport d’ACC1Ó, ha volgut extrapolar el concurs i exportar-lo a fora de la Unió Europea.

Aquesta vegada han participat al Cartaví Internacional els restaurants dels Estats Units, però la intenció és poder abarcar nous continents i països en els propers anys, com Àsia i Sud-Àfrica.

En total hi ha 17 restaurants, provinents de diferents estats, que són finalistes al concurs. S’han escollit entre més d’un centenar de possibles candidats amb presència de vins i caves catalans en les seves cartes. Els gunayadors, que de moment encara no se saben, seran premiats amb el diploma Cartaví Internacional que recolliran a Barcelona en el transcurs d’una estada enoturística a Catalunya, totalment subvencioanda pel comitè organitzador del Concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa