VadeVi
El català Pau Roca, Cavaller de l’Ordre del Mèrit Agrícola Francès

Pau Roca Blasco (Barcelona, 1958), secretari general de la Federación Españoola del Vino, ha estat distingit per l’Estat Francès amb l’Ordre del Mèrit Agrícola en el seu grau de Cavaller.

El nomenament va ser publicat per l’Ordre de 30 de juliol de 2010 del Ministeri d’Alimentació, Agricultura i pesca, i li va ser imposada ahir, 14 de desembre, per l’Ambaixador de França a Espanya Bruno Delaye.

Els mèrits reconeguts pel Govern Francès estan relacionats amb l’aportació de Pau Roca a l’agricultura en general i al món vitivinícola en particular, sector al que porta plenament dedicat des de l’any 1989. En la concessió s’han reconegut també els esforços per estrènyer llaços entre França i l’Estat espanyol, i el seu treball en les institucions europees en defensa de tot el sector vitivinícola europeu.

La tasca de Pau Roca és coneguda sobretot en l’última OCM del vi on s’ha fet un gir cap a les necessitats del mercat, l’orientació al consumidor i el suport a l’exportació i a la promoció en tercers països.

Pau Roca va rebre aquest reconeixement amb molta emoció, envoltat de nombrosos representants del sector, la política i el món de la comunicació.


Pau Roca i Bruno Delaye, ambaixador francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa