VadeVi
El Catavins 2011 premiarà els millors vins i els posarà als restaurants de Sabadell i comarca

La fira sobre el món del vi que se celebrarà un any més a les instal·lacions de Fira Sabadell manté els trets distintius de sempre i incorpora algunes novetats, pels expositors i pel públic. Catavins ja arriba a la quarta edició, els dies 11, 12 i 13 de novembre de 2011. Es tracta d’un certamen que s’ha consolidat, amb una assistència massiva. Les empreses han pogut desenvolupar línies de negoci a la zona de Sabadell, a la resta de Catalunya i fins i tot a l’estranger.

Per primera vegada, es convocaran els Premis Catavins, als quals només podran optar els expositors, i que decidirà un jurat. A més de guardonar vins de fins a vuit categories diferents, els tres productes més valorats rebran un premi especial, consistent en la seva inclusió directa en alguns dels principals restaurants de Sabadell i comarca.

Amb la mirada posada en l’important mercat internacional, Catavins 2011 manté l’aposta que va encetar l’any passat, amb l’organització del segon “workshop” especialitzat, en què els cellers podran reunir-se privadament amb importadors vinguts d’arreu del món i interessats en el que es fa al Principat. Aquest esdeveniment comptarà amb la presència d’un destacat crític estranger, que dirigirà un tast magistral.

Els cellers participants a Catavins 2011 tindran la possibilitat d’organitzar activitats pròpies durant el transcurs de la fira, i també podran interactuar amb els socis del Club Catavins, fundat l’any 2010 i que compta amb més de 6.000 afiliats.

Les més de 17.000 persones que s’esperen per a aquesta quarta edició tindran la possibilitat de tastar i degustar centenars de vins diferents i gaudir de les explicacions directes donades pels seus elaboradors als estands de la fira.

A més, Catavins 2011 renovarà les seves activitats orientades al públic assistent, que disposarà d’un complet programa per descobrir o endinsar-se en el coneixement del món del vi, de la mà d’alguns dels millors experts d’aquí i de fora. Un programa d’activitats que comptarà també amb algunes sessions exclusivament destinades al públic professional, on sommeliers, restauradors i botiguers podran conèixer algunes de les propostes més avantguardistes del panorama vitivinícola actual.


El Catavins de Sabadell se supera cada any que passa FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa