El Catavins de Sabadell debatrà sobre els procesos d’elaboració

La cinquena edició de Catavins, que se celebrarà al recinte de Fira Sabadell els propers 9, 10 i 11 de novembre, comptarà una vegada més amb un complet programa d’activitats participatives obertes als visitants del certamen. Tret distintiu de l’esdeveniment des de la seva fundació, les activitats es duran a terme durant el transcurs de la fira a les sales adjacents a l’espai firal, dins mateix de les instal·lacions de Fira Sabadell.

Una vegada més, Marcel Gorgori serà un dels principals reclams per al públic, que any rere any omple de gom a gom la sala reservada per a l’activitat que condueix. Després de l’èxit de l’edició anterior, el comunicador tornarà a fer gaudir els visitants amb la seva proposta que vincularà Òpera i vi.
Una de les activitats més innovadores d’enguany serà la protagonitzada pels sommeliers Ferran Centelles (El Bulli) i Isabelle Brunet (Monvínic) sota el títol ‘Les veritats absolutes no existeixen’. Ambdós experts presentaran un interessant debat sobre diverses tendències d’elaboració i conceptes diferents de vins actuals en què, d’una manera interactiva, demostraran que tot és relatiu, també en el món del vi.
Altres noms representatius del món del vi català que duran a terme activitats en el marc de Catavins són Raül Bobet (Castell d’Encús, Ferrer-Bobet), Josep Lluís Pérez i Sara Pérez (Mas Martinet) o la sommelier Rosa Vila entre d’altres.

Nou comentari