VadeVi
El Cava al Born i a la Plaza Mayor aquest dissabte

El Consell Regulador del Cava celebrarà la Verema del Cava a Barcelona el proper dissabte 8 de octubre. El barri del Born, davant la Catedral de Santa Maria del Mar, serà el lloc escollit per prendre l’aperitiu amb cava.

El Consell Regulador del Cava col·locarà un photocall amb una ampolla de cava i a tots aquells que es facin una foto seran obsequiats amb una degustació d’aquest vi escumós i un aperitiu. A més, se’ls hi donarà un codi per què puguin baixar-se la seva foto del Facebook del Consell Regulador del Cava.

Els bars que col·laboren en aquesta acció són Euskal Etxea, Lonja de Tapas, Celler de la Ribera, Golfo de Bizkaia i La Vinya del Senyor.

Aquesta acció es celebra simultàniament amb la Festa de la Verema de Madrid on el Consell Regulador del Cava convida els madrilenys a prendre l’aperitiu amb cava a la Plaza Mayor per novè any consecutiu.


El Consell Regulador del Cava col·locarà un photocall amb una ampolla de cava i a tots aquells que es facin una foto seran obsequiats amb una degustació d’aquest vi escumós i un aperitiu FOTO: CR CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa