El cava corre contra el càncer

Aquest diumenge arriba la VI Cursa solidària 'País del Cava', enguany en benefici de la Marató de TV3

Enguany la VI Cursa Solidària País del Cava s’ha proposat reunir 2.500 participants, 500 més que l’any passat. Foto: VADEVI.cat

El diumenge 21 d’octubre tindrà lloc la VI Cursa Solidària País del Cava, que aquest any s’ha proposat reunir 2.500 participants, 500 més que l’any passat, els quals correran 13 quilòmetres i mig. La cursa l’organitzen Octagon Esedos i la Confraria del Cava, amb la col·laboració de l’ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

A més de recollir diners per la Marató de TV3, que enguany va dirigida a la investigació del càncer, la cursa d’aquest any també recaptarà queviures per la Fundació Banc dels aliments. Els corredors, i el públic en general, podran dipositar les seves aportacions als punts de recollida que hi haurà instal·lats al llarg del recorregut, a Sant Sadurní i també als municipis de Vilafranca, La Granada, Avinyonet i Subirats. Les persones que portin algun aliment rebran com a obsequi una copa de cava.

Afectacions de trànsit a Sant Sadurní

La cursa sortirà a les 11 del matí de la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca i arribarà a les 2 del migdia al Pla d’en Mestres de Sant Sadurní. Això suposarà que el trànsit de vehicles es vegi afectat a la zona on transcorrerà la cursa, que a Sant Sadurní arribarà cap al migdia per la carretera de Vilafranca C-243, pujarà per la Rambla Generalitat, plaça Pau Casals i tombarà pel carrer Barcelona en direcció al carrer Alacant. La meta de la cursa estarà ubicada al carrer Barcelona, entre els carrers Alacant i Aragó. Tot aquest trajecte restarà afectat de forma parcial o total, segons el tram, durant unes tres hores.

Nou comentari