VadeVi
El Cava Premium i l’alta gastronomia triomfen a Londres
  • CA

D’esquerra a dreta: Pere Bonet, DO Cava; Sarah jane Evans, Presidenta de l’Institut Masters of Wine; i la xeff Elena Arzak brindant amb una copa de cava

El restaurant Ametsa with Arzak instructions de Londres ha acollit aquesta setmana un acte de promoció del Cava Premium dirigida a Masters of Wine i a premsa especialitzada del Regne Unit.

La “London Cava Experience” és una iniciativa liderada per la DO Cava que ha comptat amb el suport del Basque Culinary Center i de l’Institute of Masters of Wine. Precisament Sarah Jane Evans MW, la seva presidenta, va ser la persona escollida per presentar els caves que es van poder tastar amb el menú de la reconeguda xef Elena Arzak.

El president de la DO Cava, Pere Bonet, en el seu discurs de benvinguda, destacava la gran qualitat i versatilitat del Cava oferint dades que revelaven la importància del sector a nivell mundial. A més, presentar la nova classificació “Cava del Paraje Calificado” als 47 assistents, dels quals 27 eren Masters of Wine a més de les figures més destacades de la premsa britànica i del sector del vi com Decanter, Drink Business o el mateix The Guardian.

En referència a aquest nou projecte, Bonet comentava que “la mesura és part de la nostra estratègia global per comunicar la increïble diversitat d’estils i qualitats que es troben dins la DO i esperem que mitjançant la creació d’aquesta nova categoria ajudem als productors a promoure encara més la imatge d’alta qualitat del Cava a tots els mercats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa