VadeVi
El Cava se suma a la lluita contra el canvi climàtic

El Consell Regulador del Cava manté el compromís en la lluita contra el canvi climàtic i col·labora en la jornada ‘Wineries For Climate Protection’, que tindrà lloc el 10 de juny de 2011 al Palau Nacional de Congressos de Barcelona.

Amb l’objectiu de prendre consciència i oferir solucions per frenar l’avenç de l’escalfament global, la Federació Espanyola del Vi coordina aquest projecte conjuntament amb FIVIN/VIMAC (Fundació per la Protecció de les Vinyes, el Medi Ambient i els Consumidors) i Alimentaria-Fira de Barcelona.

Al voltant de 300 cellers donaran a conèixer les seves experiències pràctiques per reduir la repercussió del canvi climàtic.

Aquest esdeveniment reuneix empreses vinícoles d’àmbit mundial conscients de que la vinya és un cultiu extremadament sensible a les temperatures i que hi ha molts factors que poden afectar a la qualitat dels vins obtinguts.

A més del debat i intercanvi d’experiències sobre el canvi climàtic en el sector del vi, la jornada serà l’escenari de la firma del Protocol de compromís “International Wineries Commitment to Reduce Global Warming”. Serà una declaració d’intencions d’escala internacional, que reflectirà el compromís del sector estatal i internacional per a la millora en la utilització de les energies.


Les vinyes angleses es beneficien del canvi climàtic FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa