El celler Bouquet d’Alella llança al mercat el seu primer vi negre

Del Bouquet d’A Syrah 2010 se n’han embotellat i numerat 1500 ampolles. Foto: VADEVI.cat

Ha nascut el Bouquet d’A Syrah 2010. Després de l’èxit dels dos blancs de Bouquet d’Alella, ara arriba al mercat el seu primer negre. Elaborat 100% amb sirà, una de les varietats negres que millors resultats dóna al terrer de la DO Alella, s’ha criat durant 12 mesos en barriques de roure francès i hongarès per després reposar 6 mesos a l’ampolla, on s’ha acabat d’afinar.

Segons el celler, el resultat té un nas ple de fruita madura del bosc, amb tocs balsàmics i de mineralitat, combinats amb espècies i torrats de la criança. A la boca es mostra estructurat, amb presència de xocolata i regalèssia, i combina una entrada suau i agradable amb un post gust llarg i persistent. Es tracta d’un vi que, a més, compta amb tots els indicadors que fan pensar en una gran capacitat d’envelliment.

El raïm prové de dues vinyes que recullen l’essència de la DO Alella: una està situada a Alella a tocar del mar, i l’altra a Vilassar de Dalt, a un dels punts més alts de la Serralada Litoral. Se n’han embotellat i numerat 1500 ampolles.

Nou comentari