VadeVi
El celler de Rubí acull un any més el tast final dels Vinari
  • CA

Els Premis Vinari dels vins catalans continuen el seu camí en aquesta ja tercera edició. Finalitzada la fase inicial, durant la qual s’han avaluat a cegues totes les referències presentades a concurs, ara toca fer el recompte de les puntuacions que donaran els noms dels vins finalistes d’aquest 2015.

Un any més, el tast final dels Vinari tindrà lloc al Celler Cooperatiu de Rubí, un edifici modernista recentment recuperat, que precisament es va reinaugurar -després d’una temporada tancat i en procés d’obres- coincidint amb la primera edició del concurs l’any 2013.

El tast final tindrà lloc a mitjans de setembre i reunirà a una vintena de professionals del sector vitivinícola català (la suma d’enòlegs, sommeliers, periodistes especialitzats, distribuïdors, etc), qui de nou tastaran a cegues les referències finalistes i hi donaran la puntuació definitiva en aquest tercer any del concurs de vins de Catalunya.

El pòdium dels guanyadors es donarà a conèixer en el marc d’una gala de lliurament de premis que tindrà lloc durant el mes d’octubre d’aquest 2015.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa