VadeVi
El celler Vinícola de Sarral s’endú tres dels millors premis de la DO Conca de Barberà

El celler Vinícola de Sarral s’ha endut tres dels millors premis de la DO Conca de Barberà per dos vins i un cava. Tot i no ser el celler amb més premis, ja que Castell d’Or i Carles Andreu han rebut quatre premis cadascún, si que és el celler més ben valorat pel jurat del XXè Concurs de vins i caves de la DO Conca de Barberà: El Portell Trepat 2009 ha estat considerat el millor rosat jove, el Reserva 2005; el millor negre reserva i el Portell 2008, el millor cava brut.

El concurs està organitzat en 10 categories: blanc jove, rosat jove, negre jove, negre jove fermentat i/o criat en bóta, blanc jove fermentat i/o criat en bóta, negre de criança, negre reserva, cava brut, cava brut nature i cava rosat. Pel que fa a les altres set categories, els vins premiats han estat dels cellers Caves Sanstravé, Gatzaravins, el Viver Vitivinícola de Barberà, Carlania Celler, Castell d’Or i Caves Simó de Palau.

Cal destacar, que el jurat ha atorgat quatre premis a Castell d’Or i quate més a Carles Andreu i que Mas Foraster ha rebut també dos premis. Pel que fa als diferents cellers que formen part del Viver de Celleristes de Barberà de la Conca, cal destacar que, en general, han obtingut també bones puntuacions al concurs. Podeu consultar el llistat complert dels vins guanyadors a l’apartat de recursos multimèdia.


Foto dels premiats del XX Concurs de vins i caves de la DO Conca de Barberà FOTO: DO CONCA DE BARBERÀ

Llistat premiats Conca de Barberà 2010

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa