VadeVi
El Centre d’Acollida Turística CAT de Teià, Alella i el Masnou reobre els seus serveis

El Centre d’Acolllida Turística CAT de Teià, Alella i el Masnou reobre les seves portes els caps de setmana per al públic en general. El CAT ofereix en un nou horari tots els seus serveis: informació turística, venda de productes i records a la botiga, restauració a l’espai de degustació: bar i restaurant, i els serveis de visites guiades de l’espai temàtic i de la Cella Vinaria.

L’espai temàtic d’aquest CAT explica la romanització de Catalunya i la importància de la producció de vi en època romana, esmentant especialment el parc arqueològic de la Cella Vinaria que es troba a l’exterior del CAT i que també forma part de la visita.

El Consell Comarcal del Maresme i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme han ideat la Ruta de la Riera, un itinerari guiat per aquells espais urbans que formen part del poble fictici de Sant Climent, on es desenvolupa l’acció de la sèrie de TV3 La Riera. La ruta passa pels municipis que tenen més protagonisme a la sèrie: Mataró, Arenys de Mar i Sant Pol de Mar, entre d’altres, i es complementa amb una visita al CAT ubicat al Maresme.


A LA CELLA VINARIA HI HA RECONSTRUIDES LES ENORMES PREMSES DE BIGA FOTO: ÒSCAR PALLARÈS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa