El Centre d’Interpretació del Cava estarà llest al 100% al juny

Aquest dimarts es donaran a conèixer tots els detalls de la segona fase del centre de la Fassina de Can Guineu, a Sant Sadurní d'Anoia

Entrada de la Fassina de Can Guineu Foto: Inakior

El Centre d’Interpretació del Cava (CIC) de la Fassina de Can Guineu, a Sant Sadurní d’Anoia, preveu tenir enllestida la seva segona fase aquest mes de juny, segons el projecte que es presentarà aquest dimarts. El centre estarà així disponible al 100 per cent d’acord amb els plans inicials.

Segons ha explicat Joan Capellades, director tècnic del patronat de turisme de Sant Sadurní d’Anoia, què és l’entitat gestora del CIC, tenir enllestida la segona fase “permetrà oferir tot el projecte als visitants abans de l’estiu”. Així, la segona fase compendrà intervencions com les “obres d’adequació de les naus de la Fassina”, cosa que permetrà la “continuïtat del discurs museístic”.

El CIC de la Fassina de can Guineu està ubicat en una antiga destil·leria d’esperit de vi construïda a principis del segle XIX i el seu objectiu és constituir un recorregut pel món del cava des dels seus origen fins a l’actualitat passant per la història, l’elaboració i la cultura relacionada amb aquesta beguda.

Nou comentari