VadeVi
El cicle ‘Les presències del vi a l’Ateneu’ es repren aquest dimecres amb la DOQ Priorat

Després de les vacances estiuenques i, seguint el calendari de sempre -l’últim dimecres de mes-, el vi A PUNT reprèn les tertúlies entorn a les DO catalanes. Aquesta serà ja la 9ena sessió del cicle Les presències del vi a L’Ateneu que, conjuntament amb el restaurant ATN i amb la col·laboració de l’INCAVI, organitza el vi A PUNT. La cita: al restaurant ATN de l’Ateneu Barcelonès, a les vuit del vespre; i el tema: la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

“Des de fa prop de vint anys, i de la mà d’uns estranys i intrèpids “exploradors”, aquesta comarca petita, seca i arraconada a l’interior de la demarcació de Tarragona entrà als mapes vitivinícoles”, explica Oriol Pérez de Tudela, responsable del vi A PUNT. Assegura que amb la tertúlia d’aquest dimecres es vol “conèixer aquest camí relativament recent que és un referent per a molts territoris”.

Com és habitual, tres cellers representatius de la DO assistiran a la tertúlia. En aquest cas es tracta de Vall Llach, Clos Mogador i Terroir al Límit. La sessió, dividida en dues parts -presentació i tast, i després sopar i tertúlia- començarà a les vuit del vespre. El preu, 5 euros per al tast i 27 euros per a la sessió completa. Cal reservar plaça al mateix ateneu o a el vi A PUNT ja que l’aforament és limitat.


La tertúlia a l’Ateneu Barcelonès sobre la DO Penedès forma part del cicle Presències del Vi FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa