El Club TR3SC amb els vins catalans

El proper dilluns es presenta el projecte amb un maridatge de vins, art i música en directe

El club de cultura oferirà als seus 34.000 socis diverses seleccions de vins i activitats enoturístiques Foto: VADEVI.cat

El proper dilluns 29 d’octubre, a les 19:45h, el club de cultura TR3SC celebra l’estrena oficial de la nova àrea de vins al Palau Robert de Barcelona.

L’acte, comptarà amb la presència del Director de l’Institut Català de les Empreses Culturals, Gorka Knörr i el Director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, Jordi Bort.

Durant l’acte, l’enòleg Xavi Barba maridarà 4 vins amb 4 cançons diferents interpretades en directe per Pastora, Joan Dausà, Elena Gadel i Joan Masdéu i al mateix temps l’artista Daniel Berdala realitzarà una performance. També hi haurà una mostra de vins de les diverses DO catalanes representades.

Sobre la nova àrea de vins del Club TR3SC

La nova àrea de vins del club de cultura, centra la seva activitat en els vins de Catalunya i, a més d’oferir seleccions singulars, organitza i promociona diferents activitats culturals relacionades amb el vi, el seu coneixement i el seu territori d’origen.

Per fer-ho, el club organitza cursos d’iniciació i d’especialització al tast, sessions de maridatge de vins amb llibres, música o cinema, escapades eno turístiques, i d’altres activitats relacionades amb la cultura del vi.

Sobre el Club TR3SC

El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Arteria promociones culturales, Prometeatre, Telentrada, “El Periódico”, Abacus Cooperativa i la Federació Llull. Engegat el 23 d’abril del 2006, el club ja té gairebé 34.000 socis i una presència permanent als mitjans de comunicació que inclou espais a TV3, el Canal 33, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, iCat.cat i “El Periódico”, juntament amb una revista bimestral i una plataforma de comunicació en xarxa.

Nou comentari