El concurs Furvus ja té guanyadors

Vadevi.cat i Vinyes Domènech han sortejat sis ampolles entre els lectors

El concurs d’ampolles de vi Furvus , organitzat conjutament per Vadevi.cat i Vinyes Domenech, en ocasió del II Dia Internacional de la Garnatxa ja té guanyadors.

Un cop realitzat el sorteig, els guanyadors han estat Ivan Ferreres, Jordi Tomasa, Sergi Bové, Xavi Valls, Jordi Molner i David Campos. Cada un ha guanyat una ampolla de vi Furvus com a premi.

Per recollir l’ampolla de vi Furvus, els guanyadors han d’adreçar-se a la redacció de Vadevi.cat, al Passeig de Gràcia, 26, 4t 2a de Barcelona, en horari de 10 a 13h, a partir del dimarts 25 de setembre. A tots els guanyadors se’ls demanarà identificació via DNI, passaport o carnet de conduir. En cas que el guanyador no pugui recollir el premi personalment, podrà autoritzar una altra persona, enviant el seu nom i cognoms al correu electrònic: redaccio@vadevi.cat. Aquesta persona autoritzada també s’haurà d’identificar a l’hora de recollir el premi.

El termini per recollir les ampolles de vi finalitza el divendres 19 d’octubre. Passada aquesta data es perden els drets al premi.

Nou comentari