El Consell Regulador del Cava estrena una nova pàgina web: www.crcava.es. La nova pàgina, més completa, atractiva i dinàmica presenta als usuaris les qualitats i varietats del cava, el seu procés d’elaboració, el seu origen i la seva història en castellà, català i anglès.

El Consell Regulador aposta per renovar la seva imatge a la xarxa, com una aposta més per acostar-se als consumidors i als grans amants del cava i la viticultura.

Aquest any, que es compleix mig segle de la paraula ‘cava’, resultava el moment idoni per a donar a conèixer l’evolució d’aquest vi que té més de cent anys d’història. Des de les primeres ampolles elaborades en cava que van sortir de Sant Sadurní d’ Anoia en 1872, el cava s’ha convertit en un dels sectors vitivinícoles més dinàmics i pròspers.

Els llocs d’origen de la vinya, les característiques del seu sòl i clima, el procés de cultiu i verema, les varietats del raïm o el procés d’elaboració del vi són alguns dels apartats que els usuaris podran trobar en el nou espai digital.

Dades referents al sector, com directoris d’empreses, distribució del consum o evolució de la producció de cava, així com les funcions i activitats que duu a terme el Consell Regulador per a garantir l’origen i la qualitat del cava completen tot un recorregut pels secrets d’aquest vi espumós de reconegut prestigi internacional.


La nova web té diferents apartats referents a la història i l’elaboració del cava FOTO: CR CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa