El Consell Regulador del Cava i Turisme de Subirats promouen l’enoturisme

Signen un conveni de col·laboració que pretén fomentar la divulgació de l'activitat mitjançant el III Congrés d'Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme

El president del Consell Regulador del Cava, Gustavo Garcia Guillamet, i el vicepresident del Patronat de Turisme de Subirats, Pere Guilera, han signat un conveni de patrocini per a l’organització del III Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme, que tindrà lloc els propers 2 i 3 de juny.

L’acord té com a objectiu contribuir especialment a la divulgació de l’enoturisme del Cava mitjançant acciones genèriques. El Congrés pretén crear espais de reflexió i compartir diferents experiències d’altres indrets, al voltant del paisatge, l’art i l’enoturisme de Cava, tant des de la seva vessant cultural com econòmica.

El president del Consell Regulador del Cava, Gustavo Garcia Guillamet, ha manifestat la seva “satisfacció” per la signatura del conveni, i ha assegurat que el Consell “no dubta en recolzar aquesta iniciativa per què enllaça perfectament amb el nostre eslògan ‘De la Terra al Cor'”. “No podem abandonar la terra i el paisatge, i l’enoturisme sense paisatge no té sentit”, ha afegit.

Per la seva banda, el vicepresident del Patronat de Turisme de Subirats, Pere Guilera, ha ressaltat la necessitat de seguir promocionant l’enoturisme i concebre el paisatge “com un tema econòmic” per enfortir tot el teixit empresarial de la comarca.

Les ponències del III Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme s’agrupen en tres grans blocs: ‘El territori del paisatge vitivinícola. Transformacions, alternatives i economia’, ‘El paisatge vitivinícola com a valor cultural’ i ‘Enoturisme. Economia de futur’. El Congrés tindrà lloc el 2 de juny a la Masia Can Maristany de Lavern (Subirats) i el 3 de juny a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès.


El president del Consell Regulador del Cava, Gustavo Garcia Guillamet, i el vicepresident del Patronat de Turisme de Subirats, Pere Guilera FOTO: EUROPA PRESS/CONSELL REGULADOR DEL CAVA

Nou comentari