VadeVi
El Consell regulador va omplir de cava la cèntrica Plaza Mayor de Madrid

Més de 3.000 persones van assistir ara fa uns dos mesos a la Plaza Mayor de Madrid a celebrar la fi de la verema. Per vuitè any consecutiu, el Consell Regulador del Cava va convidar els madrilenys a prendre l’aperitiu amb una copa de cava.

Els assistents van gaudir d’una copa de cava i un aperitiu als nou bars de la Plaza Mayor que van participar a la Verema 2010. Algunes de les tapes van ser: pernil, tripes, braó de porc, truita espanyola, vieira, paella, ensalada russa i formatge, a més de diversos tipus de canapès.

Entre els assistents hi havia Gustau Garcia Guillamet, president del Consell Regulador, que va indicar que la Verema del Cava a Madrid és ja un clàssic: “Fa vuit anys que portem aquest acte al cor de la capital d’Espanya perquè és una manera de celebrar la festa de la verema amb tots els espanyols”. Segons el president del Consell Regulador, “les previsions per aquest any són molt bones, s’ha veremat molt bé i els vins base presagien ser excel·lents, aromàtics i subtils”.

Durant la jornada es va emetre en directe el programa ‘No es un día cualquiera’ que dirigeix Pepa Fernández a Radio Nacional de España. Durant el magazine, els madrilenys que es van apropar a la Plaza Mayor van gaudir de les intervencions dels periodistes José María Iñigo, Josto Maffeo, Manuel Campo Vidal, José Ramón Pardo, Rosa María Mateo, Daniel Samper, Nieves Concostrina; l’humorista gràfic Antonio Fraguas “Forges”; el productor, escriptor i director de teatre Jaime Azpilicueta, i de l’entrevista realitzada a l’actriu Verónica Forqué i a Gustau García Guillamet, president del Consell Regulador del Cava, juntament a Isabel Bombal, directora general d’Indústria i Mercats Alimentaris, entre d’altres.

Segons la directora general d’Indústria i Mercats Alimentaris, Isabel Bombal, “és un acte de celebració i de festa per poder compartir amb tots els madrilenys la fi de la verema del cava, que el poden tastar i per que incorporin el cava en els seus hàbits de consum”.


Tapes i cava a la plaza mayor de madrid Foto: CR CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa