VadeVi
El DAR convoca ajuts excepcionals per destil·lar alcohol per a ús de boca

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) ha convocat els ajuts excepcionals als productors de vi per a la destil·lació d’alcohol per a ús de boca corresponents a la campanya 2009/2010, i n’ha aprovat les bases reguladores, com publica avui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Aquesta Ordre estableix les bases reguladores de l’ajut als productors de vi per a la destil·lació d’alcohol per a ús de boca.

Els productors de vi que tinguin intenció de beneficiar-se d’aquest regim d’ajut hauran de presentar davant del DAR, com a molt tard el dia 1 de juny de 2010, una sol·licitud acompanyada d’un contracte de compravenda de vi subscrit, amb posterioritat al 17 de març de 2010, entre el productor i una destil·leria autoritzada per a dur a terme la destil·lació.

L’import de l’ajut serà de 300 euros per hectàrea, als productors de vi que justifiquin l’entrega a la destil·lació d’ús de boca d’un mínim d’una mitjana de 40 hectolitres per hectàrea i un mínim de 450 hectograus per hectàrea, amb un límit a nivell de tot l’Estat espanyol de 50.000 hectàrees i sempre dins de les disponibilitats pressupostàries existents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa