VadeVi
El delegat de la Generalitat vol potenciar el vi de la Conca de Barberà

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, assegura que potenciarà el vi de la Conca de Barberà. Ho ha dit en una visita al celler Cal Joan, de Montbrió de la Marca, a Sarral. Acompanyat de l’alcalde de Sarral, Anton Mateu, Sabaté ha visitat el negoci familiar, nascut el 2007 arran del Viver de Celleristes de Barberà de la Conca.

El delegat ha destacat “l’emprenedoria i valentia” dels propietaris del celler, que en col·laboració amb dos enòlegs han impulsat un projecte vitivínicola nou a la Conca de Barberà. Sabaté ha afirmat que es tracta d’una “iniciativa arriscada per la forta competència en el sector vitivinícola i l’alta qualitat dels vins de les nostres comarques” i que el Viver de Celleristes “es confirma com un potent instrument empresarial del sector agroalimentari”.

Sabaté ha insistit en la importància de la promoció i comercialització i ha assegurat que estudiarà la manera de potenciar el vi de la Conca de Barberà i en especial del vi ecològic.


El delegat del govern durant la visita al celler Cal Joan acompanyat del propietari del celler Gabriel Vallbona FOTO: DAR


La família del celler Can Joan a les vinyes FOTO: DAR

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa