El passast 28 de juliol, Pimecava va presentar a la premsa el Dia Internacional del Xarel·lo, una proposta nascuda des de la comissió d’enoturisme de l’entitat. La complicitat de tots els agents i actors del territori fan possible aquesta nova proposta que té l’objectiu de maximitzar els valors implícits d’aquesta varietat de raïm reivindicant la seva singularitat i importància respecte el patrimoni, la tradició, el terrer i l’autenticitat.

Aquest Dia s’englobarà dins la Setmana del Xarel·lo i el Cava de Qualitat Superior, i se celebrarà a la primavera o tardor del 2015. Entre altres activitats que es duran a terme hi ha pensades un seminari tècnic, diversos tastos, visites a cellers, activitats culturals i artístiques, maridatges, etc., fins a un acte d’agermanament amb una zona vinícola internacional.

Segons Zaida Semprún, responsable de la Comissió d’enoturisme, a partir d’aquesta presentació, des de Pimecava s’obrirà un període d’exposició del projecte i d’intercanvi d’impressions amb la resta d’agents del territori, per tal d’anar conformant un programa d’activitats totalment integrador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa